Juara Mastechef Celebriti Malaysia Pertama Milik Dato Fazley | Dunia Penuh Gosip

Juara Mastechef Celebriti Malaysia Pertama Milik Dato FazleyAkhirnya telah tamat dan sampai kemuncak sebuah program realiti yg hebat buat masa ini iaitu Masterchef Celebriti Malaysia pertama. Dengan saingan hebat daripada dua celebriti Malaysia iaitu Angah Raja Lawak dan juga Dato Fazley menjadikan ia sebuah program paling menarik dan hebat. 

Tgk pada masakan dan gaya hidangan kedua2 peserta ini ternyata ia adalah keputusan paling susah untuk di buat. Namun tenyata konsisten setiap minggu menjadi kekuatan kepada pemenang peserta Masterchef Celebriti Malaysia kali ini. Itu adalah kekuatan kepada Dato Fazley yg terus di tabalkan sebagai juara kali pertama untuk program ini. 

Bertemakan dapur barat Dato Fazley berjaya memukau 5 juri terhandal pada malam itu. Lebih manis lagi kejuaran ini apabila pemenang akan menerima tambahan wang tunai yg akan di dermakan kepada badan kebajikan yg mereka wakili iaitu sebanyk RM50 ribu. Wow memang bebaloi lah kalau menang dan berjaya menyumbang kepada mereka yg memerlukan ini. Tahniah kepada beliau juara baru Masterchef Celebriti Malaysia.


0 comments: