PUTRAJAYA Marriott Hotel, Palm Garden Hotel & Palm Garden Golf Club Membawa Tema 'A FAIRYTALE MAGICAL CHRISTMAS' | Dunia Penuh Gosip

PUTRAJAYA Marriott Hotel, Palm Garden Hotel & Palm Garden Golf Club Membawa Tema 'A FAIRYTALE MAGICAL CHRISTMAS'

Sekali lagi, di bulan Disember menganjurkan satu acara yang paling dinanti-nantikan untuk Putrajaya Marriott Hotel, Palm Garden Hotel dan Palm Garden Golf Club. Selaras dengan tema 'A Fairytale Magical Christmas', Makan Malam Amal Krismas telah diadakan pada 18 Disember 2019. Sejumlah 72 kanak-kanak daripada Kumpulan Ibu Bapa & Sokongan Anak Anak Kanser (KIDS), Persatuan Bunga Bunga Syurga Down Syndrome Malaysia ( BBS), Persatuan Kanak-Kanak Istimewa Ampang & InsideAutism dihidangkan pada petang yang indah yang penuh dengan keajaiban di Lobby Lower Lower Putrajaya Marriott Hotel. 


Selain dari tempat yang dihiasi penuh dengan lampu dongeng, perhiasan Krismas dan memaparkan pokok Krismas kami yang diperbuat daripada botol mineral, kami juga mempunyai puteri animasi yang dipaparkan di seluruh tempat.


Kedua-dua hotel dan kelab golf semakin lama tahun ini mengikat hari yang menakjubkan untuk anak-anak dengan pesta Krismas mewah dan bertanggungjawab untuk program keseronokan keseluruhan. Pelbagai permainan dan persembahan disusun untuk kanak-kanak di atas pentas. Ia termasuk persembahan lagu oleh Putrajaya Marriott, Palm Garden and Golf Club yang sangat terkenal d'Flaming Reindeers Carolers. Mereka menyanyikan lagu lapan Krismas yang termasuk hadiah istimewa seperti Santa Claus Coming to Town, Jingle Bell, Jingle Bell Rock, Merry Christmas Everyone dan Feliz Navidad.


Selain itu, sebahagian daripada usaha amal tahunan hotel dalam membantu Kumpulan Ibu Bapa & Anak Kanser (KIDS), Sindrom Down Syndga Persatuan Bunga Bunga Syurga Malaysia (BBS), Persatuan Kanak-Kanak Istimewa Ampang & InsideAutism Malaysia sebelum acara itu, sedang dalam perjalanan untuk bernyanyi di pelbagai syarikat korporat untuk menjual tumbuhan edisi terhad dengan harga RM25nett per tumbler. Ini adalah urusan tahunan untuk Carolers yang terdiri daripada sekutu dari pelbagai jabatan dalam hotel dan kelab golf.


Pada penghujung petang, Pengurus Besar Kanan, Encik Simon Yong dari Putrajaya Marriott Hotel, Encik Louis Chiew Pengurus Hotel Putrajaya Marriott Hotel, Pengurus Ai Meng Hotel Palm Garden Hotel dan Encik Terence Lee Penolong Pengurus Besar Palm Garden Kelab Golf menyerahkan beg kasut dan wang tunai bernilai RM10 / - setiap anak. Dan keseronokan itu tidak hanya berhenti pada itu!


Santa Claus juga mempunyai peranannya sendiri untuk bermain. Santa dan Minnie Mouse masuk ke tempat itu hanya menakjubkan. Kanak-kanak itu kagum dengan penampilan istimewa dan ramai yang bergilir mengambil foto dengan Santa dan Minnie Mouse.


0 comments: