Photo Pre Wedding Pasangan Selebriti Ala-ala Filem Dilwale Di Atas Kapal Mewah

Menjadi trend artis dan juga orang biasa untuk ada photo Pre Wedding yang grand dan luar biasa. Tapi itu cuma trend dan bukan kewajipan yang penting adalah akad nikah itu. Tapi kalau dah ada tajaan 25juta kenapa tidak buat Pre Wedding yang betul2 meletop seperti pasangan selebriti ini.


Sapa lagi kalau bukan Shaheizy Sam Dan Syatilla Melvin yang telah mengadakan sesi photoshoot pre wedding mereka baru2 ini. Macam ala2 Dilwale yang mana video muzik untuk lagu Garua yang di shoot di Itali. Pasangan ini juga mengadakan sesi photo pre wedding ini di atas kapal layar mewah dengan busana merah menyala.


Dari segi posse dan juga pakaian tidak salin tumpah dengan filem hindustan lakonan Shah Rukh Khan dan Kajol itu. Tambah lagi atas kapal mewah cuma dalam filem tu atas rangka kapal terbang terbiar sahaja hehehe. Nampak sungguh menawan dan sama padan pasangan pelakon ini. Korang tengok sendirilah bila dah di kenakan pakaian dan makup memang cantik.


Tak sabar lak nak tengok pakaian wedding mereka yang di taja katanya berharga hampir RM30ribu. Apa pun moga pasangan ini bekekalan hingga Jannah dan terus mendapat cahaya mata yang comel2 jangan tunggu lama2 ok. Pasangan ini akan melangsungkan pernikahan 8 Feb di Penang dan majlis resepsi pada 9 Feb belah perempuan dan 14 Feb belah lelaki di KL.







0 comments: