Elizad Buktikan Juara Gempak Superstar Tak Perlu Pandai Menyanyi | Dunia Penuh Gosip

Elizad Buktikan Juara Gempak Superstar Tak Perlu Pandai Menyanyi

Tahniah kepada pelakon Elizad telah di nobatkan sebagai juara program realiti nyanyian Gempak Superstar. Walaupun Elizad sebelum ini lebih di kenali sebagai pelakon yang berjaya membawa wataknya dengan baik bagitu jugalah dalam program ini. Elizad berjaya menewaskan 4 lagi peserta akhir program ini yang telah berlangsung semalam. 


Program ini membuktikan bahawa anda tidak perlu pandai menyanyi untuk menjadi juara. Hanya cukup dengan peminat yang ramai dah memadai untuk juara. Namun masih ada banyak ruang yang boleh dibaiki oleh semua peserta akhir Gempak Superstar untuk menjadi seorang penyanyi.

Tempat kedua pula di menangi oleh Sherry yang berjaya membawa pulang wang tunai RM25,000 dan trofi daripada ASTRO. Sherry juga berjaya membawa pulang Anugerah Terlajak Gempak Superstar yang diberikan oleh Datuk Aliff Shukri melalui undian di laman Instagram beliau.

Tempat ketiga pula di menangi oleh Arja manakal tempat ke empat Soffi dan tempat ke lima Nazim. Tahniah kepada semua peserta yang berjaya menghabiskan cabaran 6 minggu program ini. Juga tahniah kepada ASTRO yang berjaya mengambil duit korang untuk mengundi artis kesayangan korang tapi apa yang korang dapat puas. Sama jer program ini dengan proram realiti lain lepas menang adakah mereka akan ada album atau sekadar single yang popular sekali sahaja lepas tu diam selamanya. Fikirkanlah semua.


0 comments: