Pendaftaran Kemasukkan Ke Akademi Broadway Oktober 2019 | Dunia Penuh Gosip

Pendaftaran Kemasukkan Ke Akademi Broadway Oktober 2019

Pengambilan baru kini kembali! Mereka akan memulakan musim baru pada Oktober ini dengan banyak program menarik. Jika anda ingin menjelajah sisi muzik anda, lihat program-program yang kami tawarkan di sini!

1) Program Teater Ensemble / Broadway


Terokai keupayaan anda dan belajar Muzik. Program kami memperkayakan anda dengan kemahiran untuk menggabungkan nyanyian, akting dan tarian. Tiada Pengalaman diperlukan! Kelas-kelas pada hari Sabtu pada pukul 5 petang hingga 6:30 petang, Terbuka untuk peserta berusia 16 tahun ke atas.

Tamat prestasi musim termasuk Pengeluaran Teater Muzikal!

2) Petunjukkan Koir


Program Show Choir dibuka kepada remaja dan remaja dari umur 13 hingga 19 tahun. Ia adalah satu program yang sangat baik yang melatih dan mencabar para pelajar dalam menyanyi dan menari. Show Our Choir Team telah menerima Anugerah Emas pada Festival Karibia Antarabangsa Bali ke-7 pada tahun 2018. Dan sejak itu mereka telah membina repertoar mereka. Kumpulan ini juga melakukan secara rutin di dalam negara dan ditetapkan untuk persaingan di Eropah pada tahun 2020. Kelas pada hari Sabtu pada pukul 1:30 hingga 3:00 petang.

Projek-projek musim termasuk persembahan dan / atau persaingan di dalam dan di luar negara!

3) Choir Kanak-kanak


Berikan anak anda kegembiraan dan peluang untuk menyatakan diri mereka melalui nyanyian! Program Choir Kanak-kanak kami direka untuk menjadi tempat latihan yang sesuai untuk zaman kanak-kanak dan menyediakan mereka untuk transit ke dalam drama koir dan teater muzik. Kelas-kelas adalah pada hari Sabtu pada pukul 11 ??pagi hingga 12noon.


Projek-projek musim termasuk persembahan dan / atau persaingan di dalam dan di luar negara!

Maklumat lanjut dan untuk pelajaran percubaan PERCUMA, sila hubungi (panggilan atau WhatsApp) di hotline 017-2916160 atau email di baintouch@gmail.com. Mereka dengan senang hati akan membantu anda dalam apa jua cara yang kami boleh! Untuk melihat lebih banyak program kami, lawati kami di http://broadwayacademy.com.my atau laman facebook kami di https://www.facebook.com/broadwayacademy.
0 comments: