Kerjasama Sime Darby Property Dan Technogym Malaysia Dalam Penyelesaian Kecergasan Yang Inovatif | Dunia Penuh Gosip

Kerjasama Sime Darby Property Dan Technogym Malaysia Dalam Penyelesaian Kecergasan Yang Inovatif

Sime Darby Property Berhad ("Sime Darby Property") telah menandatangani kerjasama strategik dengan Technogym Malaysia (“Technogym”), menandakan satu langkah penting ke arah mempertingkatkan tawaran kesihatan dan kesejahteraan dalam perbandaran dan pembangunan Sime Darby Property.Dengan visi bersama untuk mempromosikan kesejahteraan dan gaya hidup holistik di gim di seluruh perbandaran dan pembangunan Sime Darby Property, kerjasama itu berjanji untuk mentakrifkan semula pengalaman hidup kediaman. Peralatan dan penyelesaian kecergasan termaju Technogym akan disepadukan ke dalam pembangunan utama Sime Darby Property untuk tempoh 60 bulan.

Kami sangat teruja untuk memulakan perjalanan kesihatan dan kesejahteraan ini dengan Technogym. Dengan menggabungkan kepakaran Sime Darby Property dalam mewujudkan komuniti yang mampan dan berkembang maju dengan penyelesaian kecergasan terkemuka industri Technogym, kerjasama itu bersedia untuk menetapkan standard baharu untuk kemudahan kesihatan dan kesejahteraan kediaman,” kata Ketua Pegawai Pemasaran dan Jualan Sime Darby Property Datuk Lai Shu Wei.

Perkongsian itu menekankan komitmen bersama kami terhadap kecemerlangan dan inovasi. Di Sime Darby Property, kami mengutamakan kesejahteraan penduduk kami, dan perkongsian ini membolehkan kami memberikan kemudahan kesihatan dan kesejahteraan terbaik dalam kelas kepada pembeli rumah kami yang dihargai,” tambah Datuk Lai.

Technogym, yang terkenal dengan inovasi dan prestasinya, akan digabungkan ke dalam pembangunan Sime Darby Property, menawarkan penduduk akses kepada kemudahan kecergasan premium. Daripada mesin senaman yang canggih kepada penyelesaian kecergasan digital yang diperibadikan, penduduk boleh mengharapkan tawaran kesihatan komprehensif yang direka untuk meningkatkan gaya hidup mereka.Perkongsian itu mempromosikan Gaya Hidup Kesejahteraan, merangkumi kesihatan mental, pemakanan dan fizikal untuk memupuk kehidupan yang lebih sihat dan bahagia. Dengan tumpuan yang kuat pada fungsi, reka bentuk dan inovasi, peralatan Technogym disepadukan dalam ekosistem yang menawarkan latihan ketepatan dipacu AI, penyepaduan apl dan lebih seribu kandungan kesihatan.

Ditubuhkan pada 1983, Technogym ialah peneraju global dalam penyelesaian kecergasan dan kesejahteraan. Sebagai pembekal rasmi kepada Sukan Olimpik selama sembilan kali berturut-turut, syarikat itu menjunjung dedikasi kepada kecemerlangan melalui penambahbaikan dan inovasi berterusan yang dipacu oleh maklum balas data daripada atlet dan pengguna di seluruh dunia. Dengan tumpuan pada teknologi dan komitmen kepada reka bentuk tertumpu pengguna, Technogym telah berada di barisan hadapan dalam membentuk industri kecergasan sejak 40 tahun lalu dan telah memperoleh pangkalan pengguna yang besar di seluruh dunia. Lebih daripada 85,000 pusat Kesihatan dan 400,000 rumah persendirian di dunia dilengkapi dengan Technogym.

"Pertama, kami amat berbangga dengan perkongsian ini, memandangkan penjajaran jenama kami dari segi misi yang dikongsi bersama: untuk mengutamakan kesejahteraan holistik dan mempromosikan gaya hidup kesejahteraan yang mampan dalam komuniti. KLGCC kini mewakili kemudahan utama untuk Technogym dalam Malaysia, menampilkan beberapa peralatan latihan ketepatan yang dipacu AI terkini, disepadukan dalam ekosistem yang komprehensif melalui Aplikasi Technogym – menawarkan kandungan latihan dinamik tanpa had untuk individu mencapai matlamat kesihatan peribadi mereka,” kata Pengurus Negara Technogym Malaysia Lester Neil Francis.

Di Technogym, komitmen kami adalah untuk sentiasa memastikan pelanggan kami dan pengguna mereka mengalami dan menikmati latihan prestasi terkini – untuk membantu mereka mencapai hasil yang lebih baik dengan lebih cepat. Kami benar-benar teruja untuk terus bekerjasama dengan Sime Darby Property dan berharap dapat memperkasakan ahli dan penduduk mereka untuk hidup lebih lama dan lebih memuaskan,” tambah Francis.

0 comments: