Memaparkan catatan dengan label Model. Papar semua catatan

Buat julung kalinya, EH! membuka peluang kepada anda yang mempunyai bakat &

minat untuk menjadi personaliti Kecantikan & Fesyen.

Team @ehmalaysia akan memilih 20 peserta yang layak ke peringkat akhir sebelum dinilai oleh panel juri.

20 finalis yang bertuah berpeluang menerima hadiah menarik dari Fossil & The Face Shop.

Hanya dengan memuat naik video memperkenalkan diri anda

di Instagram & tag @ehmalaysia dan hashtag #EHinfluencersearch2019.

Berikut adalah syarat-syarat penyertaan:

1) Perempuan & warganegara Malaysia.
2) Berperwatakan menarik.
3) Mempunyai sekurang-kurangnya 5k dan tidak melebihi 20k pengikut di Instagram.
4) Profil Instagram dalam mod ‘public’ & set to business account
5) Nyatakan kategori yang anda minat untuk sertai: Kecantikan atau Fesyen.

Tarikh penyertaan: 21/8/2019 – 9/9/2019

Emelkan penyertaan anda sekarang.
najwamansor@bluinc.com.my






Sebelum ni nama beliau cukup hangat di perkatakan dalam social media dan menjadi viral tentang isu gambar mesra bersama seorang transgender. Sapa tak tahu beliau ini yang juga cukup terkenal dalam dunia bina badan. Kini muncul pula satu lagi gambar kemesraan beliau dengan seorang usahawan yang berstatus Dato. Tengok sendiri lah gambar ini bertapa mesranya mereka bergambar dan bersandar bersama.


Apa pandangan korang tentang gambar ini? Mesti ramai mula membenci dan melemparkan tuduhan tak berasas di laman social bila membaca tajuk entry ini dan juga melihat gambar ini tanpa usul periksa terlebih dahulu. Sebenarnya gambar ini telah di edit dari gambar sebenar untuk mengaburi mata netizen dan juga keyboard warrior yang suka menulis tanpa membaca sepenuhnya.


Sebenarnya ini adalah gambar yang betul untuk tuduhan seperti di atas. Gambar ini di ambil semasa sesi photoshoot Dato Aliff Syukri bersama dengan super model Faez Nik. Sebenarnya anak muda yang ada bakat besar ini telah di pilih untuk menjadi model bagi produk pakaian keluaran Dato ini yang di beri nama ATL


Kalau lihat pada pic ini mereka berada di studio untuk sesi itu yang telah di muat naik oleh Dato ini sendiri di laman instagram mereka. Dato ini masih waras dan masih sayangkan isterinya yang cantik. Siap ada gambar yang di muat naik menyatakan bertapa sayangnya beliau kepada isterinya sendiri.


Caption dalam gambar instgram ini berbunyi "Jangan mencintai seseorang seperti bunga, krn bunga mati kala musim berganti. Cintailah mereka seperti sungai, krn sungai mengalir selamanya... i luv u syg @shahidadherbs .. sila tag kekasih anda atau pasangan anda jika anda syg dengan mereka" Di tujukan kepada semua orang yang mempunyai isteri dan sayangi isteri anda. Boleh tengok gambar ini di laman instagram @AliffSyukriTerlajakLaris.

Pada saya yang telah salah sangka pada posting ini terhadap Dato ini sila minta maaf ok. Mahagosip tidak bertanggungjawab sekiranya ia di salah takfsir sepeti isu #KimK. Mahagosip juga minta maaf kepada Dato dan model tu atas entry yang di buat ini kerana untuk menilai pembaca di blog ini adakah mereka betul faham atau hanya baca tajuk dan sebarkannya sahaja...