Memaparkan catatan dengan label Tajul. Papar semua catatan
Satu lagi program realiti bakal bertemu peminat industri muzik tempatan melalui program Big Stage. Bakal bermula pada 5 Ogos 2018 hari Ahad jam 9.00 malam di Astro Ria dan Ria HD.  Sebelum ini kita telah tengok Gegar Vaganza yang membawa artis-artis lama kembali semula keatas pentas yang berprestij untuk diterima peminta.


Bagi Big Stage pula ia Vic Versa dimana dalam program ini mengumpulkan artis-artis baru nak up dan juga yang popular melalui sosial media atau youtube naik stage yang mencabar. Program ini menampilkan 2 orang juri tetap yang juga otai dalam dunia muzik di Malaysia siapa lagi kalau bukan Faizal Tahir dan juga Datuk Seri Siti Nurhaliza. Juga 2 orang pengacara yang kelakar habis sebelum ini mucul dalam AJL 32 dan disatukan pula atas pentas Big Stage iaitu Alif Satar dan juga Sherry Alhadad.

10 orang peserta program ini adalah terdiri daripada 5 orang peserta lelaki dah 5 orang peserta perempuan yang akan bersaing setiap minggu dalam konsert Big Stage selama 8 minggu. Pada konsert akhir nanti hanya seorang sahaja akan dinobatkan sebagai juara Big Stage musim pertama. Pastinya program macam ini memerlukan undian penonton kerana kebanyakan BBNU ini mempunyai follow berjuta dilaman sosial dan itu satu kelebihan kepada artis ini.

Jom kita kenali 10 orang peserta musim pertama Big Stage:-


1) Tajul
2) Afiq Shazwan
3) Andi Bernadee
4) Ariff Bahran 
5) Syafiq Farhain 


1) Sissy Iman
2) Wany Kayrie
3) Fara Hazel
4) Sarah Suhairi
5) Baby Shima 

Patutnya rasa yang kena masuk program ni Haqiem Rusli sebab ramai orang pertikaikan beliau menyanyi lagu orang putih tak sedap. Tapi mungkin beliau tengah menjalani rawatan Mild Stress yang dihadapinya. Ok lah apa pun harap program ni membuktikan BBNU ni memang boleh bernyanyi live bukan sekadar dalam sosial media sahaja. Kalau korang tengok program ini ditaja oleh #TikTok mungkin ramai lagi lepas ni budak yang lahir dari apps macam ni kot lepas ini. Good Luck lah semua.