Amy Search Mengaku Kesilapan Anak Nabila Huda | Dunia Penuh Gosip

Amy Search Mengaku Kesilapan Anak Nabila Huda

Makin bergoncang dunia hiburan apabila makin byk tersebar gambar liar anak kepada rockers no 1 Malaysia Amy Search. Anak perempuan rockers ini makin liar dan menjadi2 sejak bergelar janda anak satu. Mungkin baginya status bukan penghalang untuk berhibur selagi masih bernyawa perlu kepada kebebasan mungkin itulah pemikliran perempuan ini.

Sebelum ini kecoh kisah gambar2 cium Nabila Huda bersama org yg di dakwa sebagai teman lelaki dia iaitu seorang juruselam di Pulau Tioman. Namun masih samar2 isu itu sehinggalah Amy Search sendiri membuat dakwaan tidak tahu menahu tentang perangi anaknya itu diluar dari kawalan beliau. Namun Amy sendiri telah meminta anaknya agak mengaku kesalahan dan menjaga tingkat laku demi untuk menjaga maruah keluarga beliau sendiri.

 

Betulah bait2 lagu nasyid ini 'Iman tidak dapt diwarisi dari seorang ayah yg bertaqwa' kalau diri sendiri tidak mencarinya dan tidak mengamalkannya. Namun makin byk gambar peribadi milik artis ini menjadi siaran kepada meraka yg mahu mencari populariti. Mana tak nya gambar artis ini berbikini pun di siarkan padahal itu lumrah kalau org pergi bercuti di pusat peranginan. Tapi mungkin sebab dia ini adalah anak artis dan seorang artis maka perhatian itu lebih dari kamera2 wartawan tak bertauliah ini.

Harap Amy lebih tabah sebagai otai dalam dunia hiburan ini dan lebih menjaga anak nya ini daripada terus menjadi duri dalam daging. Kepada penonton diluar sana jng ambil kesempatan kepada org lain untuk menaikkan diri sendiri. Kadang kita suka sebar keburukan org tapi tak sedar keburukan kita sendiri kerana menyebarkan gambar itu adalah sama jer dosa dengan org yg mengambil gambar itu. ok.....


0 comments: