Nabila Huda Pohon Maaf Secara Panggilan Telepon | Dunia Penuh Gosip

Nabila Huda Pohon Maaf Secara Panggilan Telepon

Itu lah kata org telajak perahu boleh di undur kalau terlajak perbuatan padah rasa sendiri. Tapi mungkin itu jer cara terbaik buat artis wanita ini setelah begelora dilanda gosip gambar cium dan bigini beliau tersebar luas. Dalam program yg sama menyiarkan gambar cium beliau di Galaksi TV9 Nabila Huda anak kepada Amy Search telah memohon maaf kepada semua peminat beliau.

Dengan nada penuh kesal dan bersalah Nabila membuat pemohonan maaf tersebut terus kepada semua mereka yg tersinggung dan juga rasa tidak puasa hati atas tindakan beliau itu. Namun dalam masa yg sama Nabila memohon pihak yg menyiarkan gambar beliau memohon maaf juga kerana mearasa dirinya teraniaya akibat perbuatan org tersebut. 

Namun bagi pihak kami peminat dan penonton harap semua fitnah dan juga hasrat buruk untuk menjatuhan org tidak ada dalam diri rakyat Malaysia, kerana ini sgt merbahaya. Dan juga pada org jng buat perangai buruk kalau bukan manusia nampak tapi Yang Maha Esa nampak apa kita buat. Ini baru balasan dunia tak tahu lak di akhirat nanti mcm mana. Sama2 kita nilai ok...

0 comments: