Ketuk-Ketuk Ramadan Masih Kekal Pengacaranya Dan Makin Rancak | Dunia Penuh Gosip

Ketuk-Ketuk Ramadan Masih Kekal Pengacaranya Dan Makin Rancak

Bila menjelang bulan Ramadhan satu program memasak khas resepi2 istimewa sangat2 di nantikan oleh peminatnya tersediri. Itulah dia Ketuk-Ketuk Ramadan yang akan terus beraksi tahun ini. Masih mengekalkan pengacara petah dan leser siapa lagi kalau bukan Sheila Rusly. Konsep yang sama tahun ini di tampilkan iaitu bermasak bersama barisana artis popular.


Sapakah artis popular untuk tahun ini dimana hari pertama tanyangan adalah pada 1 Ramadhan ini dengan menampilkan artis Syafiq Kyle. Ia diikuti dengan menampilkan Dynas Mokhtar (18 Jun), Fasha Sandha (19 Jun), Dazrin Kamaruddin (20 Jun), Abam Bocey (21 Jun), Dayana Roza (22 Jun), Amar Bahrin (23 Jun), Shakilla Koriri (24 Jun), Fattah Amin (25 Jun), Emma Maembong (26 Jun), Johan Ashari (27 Jun) dan Nelydia Senrose (28 Jun).

Masih sama tahun ini di mana berkonsep santia dengan masak di hadapan penonton tapi kali ini ia di adakan di cawangan Tesco seluruh Malaysia. Sheila Rusly akan tampil dengan satu resepi dan jgua artis undangan akan memasak satu resepi. Ini adalah program yang mendapat ranting tinggi di RTM 1. Untuk peminat setia program ini saksikannya setiap hari jam 12.30 tengahari di RTM 1. Bila pula kak Sheila Rusly nak panggil blogger2 yang pandai memasak macam blogger Mahamahu tu hehehe...

Selamat berpuasa semua pembaca blog Mahagosip.....


0 comments: