Tahniah Nora Danish, Sharnaaz Ahmad Dan Ammar Menamatkan Zaman Bujang | Dunia Penuh Gosip

Tahniah Nora Danish, Sharnaaz Ahmad Dan Ammar Menamatkan Zaman Bujang

Hujung bulan lepas 3 orang artis popular tanah air telah mengambil keputusan untuk menamatkan zaman bujang mereka. Tapi dalam 3 orang artis ini paling mengejutkan adalah keputusan Nora Danish untuk mengahwini kekasih hati yang telah dikenali lebih dari 5 tahun. Majlis akah nikah dan juga persandingan Nora bersama Nedim sangat mengejutkan dah tidak ramai media tahu.


Majlis pernikahan yang diadakan pada 30 Mac di Glasshouse at Seputeh, Kuala Lumpur. Majlis tertutup dihadiri 200 orang sahaja ahli keluarga terdekat dan juga rakan-rakan rapat pasangan pengantin. Tapi apa pun tahniah kepada Nora dan Nedim setelah berteka-teki apa bila titanya tentang status perkahwinan mereka hari tersebut telah terlaksana.

Moga pasangan ini terus bahagia hingga Jannah dan mendapat cahaya mata yang comel dan terus popular. Murah rezeki Nora lepas ni makan banyak berlakon dan mana tahu jadi penyanyi. Satu lagi pasangan yang juga hangat dalam dunia seni dengan kisah cinta asyik putus jer telah selamat berlangsung perkahwinan.


Sapa lagi kalau bukan Sharnaaz Ahmad bersama tunangnya iaitu Noor Nabila yang telah belangsung pada 31 Mac bertempat di Hotel The Royale Chulan, Damansara. Pada malam tersebut Sharnaaz menyerahkan lima dulang hantaran berbalas tujuh dulang hantaran daripada pihak pengantin perempuan. Manakala mas kahwin pula sebanyak RM 1000 dan wang hantaran dirahsiakan.

Sebelum pasangan ini hangat dengan isu bergaduh dan juga isu kad kahwin bertatah Batu Swarozski. Wow memang hangat lah beliau dan akhirnya tamat juga segala isu ini selepas mereka selamat berlangsung dengan tenang dan aman. Doa kami moga beliau terus bahagia hingga Jannah dan dapat cahaya mata yang ramai itu impian Sharnaaz hehehe.


Juga artis yang tamat zaman bujang bulan lepas iaitu Ammar dari kumpulan Titan. Amar memilih Amalina Jamil sebagai pasangan hati mengadakan majlis pernikahan yang berlangsung di Farar Place, Kampung Sungai Buah, Dengkil, Selangor. 

Tahniah buat Ammar dan pasangan moga juga terus bahagian dan kekal hingga Jannah dan mempunyai cahaya mata yang comel. Bila pula turn Mahagosip untuk menglangsungkan perkahwinan adakah orang nak sponser meriah sikit hehehe.

0 comments: