Dato' Sri Siti Nurhaliza On Tour 2019 Di Axiata Arena Kuala Lumpur | Dunia Penuh Gosip

Dato' Sri Siti Nurhaliza On Tour 2019 Di Axiata Arena Kuala Lumpur

Dah lama kita tidak menyaksikan konsert besar-besara Queen of Pop Malaysia, Dato' Sri Siti Nurhaliza setelah kejayaan konsert tour beliau pada tahun 2001. Kini beliau kembali lagi dalam perjalanan muzik yang meraikan lebih daripada dua puluh tahun penuh gemilang. Masa untuk pengalaman suara, muzik, dan legenda dalam konsert yang terbesar.


Konsert tour kali ini bertajuk "DATO' SRI SITI NURHALIZA ON TOUR", menerangkan tentang perjalanan diri beliau sendiri. Perjalanan muzikal yang akan membawa anda ke bawah laluan memori, dengan melanda selepas melanda, diatur semula untuk membuat hatimu melompat memukul dan pasti akan membuat anda berdiri.

Setiap segmen pertunjukan akan menampilkan yang terbaik dari yang terbaik; Segmen Etnik, Ballads, Carta Toppers dan segmen Unplugged ~ Semua muzik yang dihasilkan dan diatur semula oleh muzik extraordinaire, Aubrey Suwito dengan band All-Starnya. Aubrey telah memilih kumpulan pemuzik bintang ini, beberapa yang datang dari New York City serta creme de la creme pemuzik Malaysia yang telah bersama Siti sejak permulaan kerjayanya.

Konsert ini juga akan memaparkan penyanyi lelaki Indonesia iaitu Tulus. Gabungan kedua-dua suara yang luar biasa itu pasti ajaib. Tulus akan menjadi penyanyi untuk lawatan itu, melaksanakan lagu-lagu hitnya yang tidak boleh dilewatkan oleh mana-mana peminatnya yang mati. Siapa tahu, anda mungkin menyaksikan duet hit baru, sebelum dilepaskan.

Bercakap tentang siaran, ciri khas lawatan ini; Dokumentari Filem yang akan dikeluarkan pada skrin perak. Dokumentari ini akan membawa anda ke belakang tabir pelancongan terbesar di Malaysia, Queen of Pop. Dari juggling antara bursing anak sulungnya untuk tampil di tempat yang berprestij dan ironis. Tonton bagaimana mogul ini mengekalkan warisannya.

Jangan terlepas peluang untuk menjadi sebahagian daripada sejarah dalam pembuatan. #SitinurhalizaOnTour.


Terdapat pakej Meet & Greet khas untuk peminat Dato 'Sri Siti Nurhaliza. Tiket Meet & Greet memberi anda peluang untuk mendekat dan peribadi dengan Dato 'Sri Siti Nurhaliza sehari selepas konsertnya. Sesi Meet & Greet akan diadakan pada 17 Mac pada pukul 11 ​​pagi. Jangan ketinggalan peluang keemasan ini.

Peminat juga boleh membeli merchandise edisi terhad khas di tempat konsert.

"DATO 'SRI SITI NURHALIZA ON TOUR", dianjurkan oleh Shiraz Projects Sdn Bhd. Tiket untuk konsert ini boleh didapati di www.myticket.asia dari 28 Disember 2018. Untuk maklumat lanjut sila layari https://www.facebook.com/shirazprojects atau hubungi talian 0122560082. 
2 ulasan:

 1. Tanpa NamaMac 15, 2019

  KREW KONSERT DS SITI NURHALIZA DIPERLUKAN
  
��Ingin hadir konsert Dato Sri Siti Nurhaliza?
  ��Tidak mempunyai ���� until membeli ticket?   Daftar sebagai Krew Konsert Troopers untuk menyaksi Konsert Siti Nurhaliza & dapat rezeki sampingan!! 


  Tarikh: 16hb Mac 2019, Sabtu
  
Masa: 2.30pm - 11.30pm 

  Lokasi: Axiata Arena, Bukit Jalil 
  Tugas: 

  - Periksa Ticket Konsert Tetamu
  
- Tunjuk Arah tempat duduk tetamu 

  - Membantu organizer untuk menjayakan konsert DS Siti Norhaliza.   Payment: RM80.00   Peringatan: 

  a. Keputusan akan diumun pada jam 5pm, 15hb Mac 2019 (Jumaat)
  

b. Kehadiran setelah dipilih adalah mandat. Krew yang tidak hadir tanpa sebab akan diblacklist oleh organizer dan pemohonan untuk konsert masa depån tidak akan dilayan  Daftar Segara di sini: https://airtable.com/shrBidNSXbwPLPhEW  Sebarang pertanyaan boleh dirujuk secara whatsapp: 0102444563

  BalasPadam