Pilihan Buku Terbaik Di 'BIG BAD WOLF Books' Terbesar | Dunia Penuh Gosip

Pilihan Buku Terbaik Di 'BIG BAD WOLF Books' Terbesar

Mencari buku yang sesuai untuk dibaca kepada anak anda sebelum tidur? Mungkin beberapa buku mewarnai untuk menghilangkan rasa bosan pada masa itu atau buku aktiviti untuk meningkatkan kemahiran membaca dan menulis secara interaktif? Atau mungkin buku 'kalis air' yang dapat menjadikan pengalaman mandi anak anda lebih menyeronokkan dan menghiburkan? Kami mempunyai pilihan buku yang menggila untuk kanak-kanak dari setiap peringkat umur, yang kami yakin dapat membantu menjadikannya sibuk sepanjang tempoh penutupan ini. Dan yang terbaik adalah, semua buku ini ditawarkan dengan harga yang sangat berpatutan dan diskaun yang luar biasa yang tidak akan meninggalkan kesan di dompet anda. Percaya atau tidak, ada promosi 'RM1 Book Deal' dengan pembelian minimum RM100!Oleh itu, tandakan kalendar anda, bermula dari 29 Julai hingga 2 Ogos 2021, sertai kami di The Big Little Book Sale untuk mendapatkan beberapa tawaran hebat dan membeli beberapa buku untuk keluarga anda, terutamanya buku kecil dari keselamatan dan keselesaan kediaman anda.
 
Sama ada kanak-kanak mempunyai kaedah pembelajaran gaya tunggal atau gabungan, seperti visual, pendengaran, sentuhan atau kinestetik - mengenal pasti bagaimana anak anda dapat memahami dan memahami adalah penting kerana ia membantu memupuk hubungan ibu bapa-anak, membesar, dan mengembangkan set kemahiran baru yang boleh menyebabkan membentuk tabiat membaca yang lebih baik.

Lihat cadangan Baby Wolf ini mengenai beberapa buku kanak-kanak yang menarik dan mendidik yang dikategorikan mengikut kumpulan umur yang terdapat di The Big Little Book Sale.

NEWBORNS TO TWO YEARS OLD…Tajuk: Baby Montessori: Garden
Publisher: White Star
Author: Agnese Baruzzi
Kategori: Board Book
RRP: RM21.00
The Big Little Book Sale: RM8.99
You Saved: 57%

Dikatakan bahawa bayi hanya akan dapat melihat warna setelah mereka dapat mengembangkan kepekaan warna beberapa bulan setelah dilahirkan. Bayi yang baru lahir hanya dapat melihat dalam warna hitam dan putih, dengan warna kelabu.1 Sebagai kaedah untuk membantu perkembangan visual bayi anda dan membantu membina kemahiran mendengar dan visual yang penting dalam membentuk asas untuk mereka berkomunikasi, Baby Wolf sangat mengesyorkan anda mencari Buku Papan dan Buku Bunyi! Diisi dengan warna dan ilustrasi, Buku Papan dan Buku Suara tahan lama dan memberikan rangsangan pendengaran yang mewujudkan hubungan yang menggembirakan dan penuh kasih sayang antara bayi, balita, dan tokoh atau penjaga ibu bapa mereka.

THREE TO FIVE YEARS OLD AND SIX TO EIGHT YEARS OLD…Tajuk: Draw With Yasmeen Ismail: Let's Go Find a Tiger!
Publisher: Macmillan
Author: Yasmeen Ismail
Kategori: Activity Book
RRP: RM51.90
The Big Little Book Sale: RM10.99
You Saved: 74%

Bersenang-senang dan kreatif dengan anak-anak selalu menjadi idea yang baik semasa mereka berkembang! Buku Aktiviti, Buku Kerja dan Teka-teki, yang merangkumi melukis, mewarnai, dan mengira, membolehkan tokoh dan penjaga ibu bapa berinteraksi, menginspirasi kreativiti, dan mendorong mengembangkan tabiat membaca yang baik. Buku Aktiviti juga mendorong pengembangan koordinasi mata-mata, kemahiran penting untuk dibina pada zaman ini.2

NINE TO TWELVE YEARS OLD…Tajuk: Superheroes 
Without Capes
Publisher: White Star Kids
Author: Isabella Grott
Kategori: Reference Book
RRP: RM70.00
The Big Little Book Sale: RM19.99
You Saved: 71%

Ketika anak-anak mula mengembangkan minat dan hobi mereka sendiri, mereka juga akan memiliki kemampuan untuk memunculkan imaginasi dan rasa ingin tahu yang lebih besar. Pelbagai jenis buku seperti Buku Bergambar, Sastera dan Buku Rujukan dapat membantu mempromosikan dan mengembangkan kemampuan anak-anak untuk memberi tumpuan dan mengasah kemahiran sosial dan komunikasi mereka.3

Sebagai syarikat berasaskan misi, BIG BAD WOLF Books terus berusaha untuk menjangkau dan berhubung dengan orang ramai melalui pelbagai cara yang inovatif dan kreatif untuk berkongsi kegembiraan membaca dan membina generasi pembaca seterusnya. Melalui The Big Little Book Sale, tujuannya adalah untuk menyediakan ibu bapa dan penjaga cara yang mudah dan senang untuk membeli buku anak-anak dengan menawarkan ratusan dan ribuan buku dengan satu klik butang sambil menganjurkan keajaiban dan faedah buku.

Untuk lebih banyak pilihan hebat dari Baby Wolf yang nakal, kunjungi laman web BIG BAD WOLF Books di https://mycountdown.bbwbooks.com/ dan daftar secara percuma! Dengan lebih daripada 60,000 judul buku yang menawarkan promosi dan potongan harga yang menarik antara 50% hingga 95% daripada harga runcit yang disyorkan, anda boleh mencari buku mengikut genre atau mencari dengan mudah mengikut kata kunci, tajuk, pengarang atau ISBN. Lebih-lebih lagi, anda juga boleh melayari mengikut kumpulan umur [kategori] untuk melihat perkara yang sesuai dengan anda dan pasangan anda! Kami pasti akan ada sesuatu yang sesuai untuk dipilih oleh setiap pelajar kecil di luar sana dari rak buku maya The Big Little Book Sale!

"Buku adalah hadiah yang boleh anda buka berulang kali." - Garrison Keillor.


Maklumat lebih lanjut mengenai BIG BAD WOLF Books, sila lawati:
Website: https://bigbadwolfbooks.com/.
Facebook: https://www.facebook.com/bbwbooks.
Instagram: https://www.instagram.com/bigbadwolfbooks/.
Twitter: https://twitter.com/bigbadwolfbooks.
Hashtag: #BigBadWolfBooks #TheBigLittleBookSale0 comments: