Pasangan Sejoli Adam Lee Dan Sweet Qismina Selamat Diijab Kabul Pada Tarikh Kelahiran | Dunia Penuh Gosip

Pasangan Sejoli Adam Lee Dan Sweet Qismina Selamat Diijab Kabul Pada Tarikh Kelahiran

Selamat pengantin baru kepada pasangan dua sejoli Adam Lee dan Sweet Qismina. Majlis pernikahan pasangan pelakon popular Adam dan Sweet berlangsung pada 24 Oktober 2022 masih menjadi bualan ramai peminat.Manakan tidak, Sweet tampil manis bertudung sewaktu majlis akad nikahnya yang berlangsung di The Boathouse, Tasik Ampang. Malah pemilihan dres putih kembang rekaan Amaze dan gaya tudung ringkas yang digayakan pelakon dengan nama sebenar Farhanna Qistina Supandi itu turut dipuji ramai.

Dalam majlis tersebut, Sweet dinikahkan sendiri oleh abang kandungnya, Fahed Ashraf Supandi sambil disaksikan Penolong Pendaftar Perkahwinan merangkap Imam Satu Masjid Darul Ehsan, Taman Tun Abdul Razak, Ampang, Selangor, Ustaz Mohamad Khairi Hussein.Lebih manis, majlis pernikahan pasangan itu turut memberi makna bahagia berganda buat Sweet yang menyambut ulang tahun kelahirannya yang ke-25 pada tarikh yang sama.

Dia juga menerima mas kahwin berjumlah RM2410.97 yang merupakan simbolik tarikh hari lahirnya. Pasangan serasi itu mula menjalinkan hubungan cinta sejak 2018 sebelum mengikat tali pertunangan pada 24 Oktober tahun lalu, juga pada sambutan ulang tahun kelahiran Sweet yang ke-24.Pada majlis malam berinai yang diadakan sehari sebelumnya pasangan ini memilih tema Jawa yang sangat kena dan sepadan dengan dua mempelai ini. Ramai memuji akan kecantikan dan keserasian pasangan ini dalam busana klasik itu. Moga terus bahagia dan kekal hingga anak cucu dan mendapat anak-anak yang comel. 0 comments: