Artis Wanita dan Gambar Cium Lagi | Dunia Penuh Gosip

Artis Wanita dan Gambar Cium Lagi

Pasti raimai org suka bila tgk gambar org cium tambahan lagi kalau gambar itu datg daripada golongan artis lagi bertambah bergoncanglah berita tersebut. Itu lah yg terjadi baru2 ini apabila TV9 melalui sebuah rancangan hiburannya telah memaparkan gambar cium seorang artis wanita bersama dengan seorang juruselam. Katanya gambar itu diambil pada sambutan hari Hollowen yg dihadiri artis tersebut termasuk org yg ambil gambr itu.

Makin jadi panas apabila artis wanita ini dalam proses penceraian bersama suaminya yg telah di bina 3 tahun lalu. Meraka yg di katakan bercerai kerana tidak sefaham atau mungkin kerana org ketiga ini. Tapi pasti artis ini sudah cari pengganti dan adakah hubungan itu akan seperti hubungan yg sebelum ini atau ini hanya untuk suka-suka. Melihat status lelaki juruselam ini masih terlalu muda dalam lingkungan 20an dan mungkin hanya untuk mencari hiburan bersama artis tersebut.


Tapi mungkin bukan niat artis ini untuk menayang gambar cium mereka kerana yg menunjukkan gambar cium ini adalah org yg mengambil gambar tersebut. Tapi artis kerana dia artis maka gambar ini di sebarkan tak tahu apa niat adakah untuk memburukkan artis ini atau saja nak melariskan diri beliau sendiri. Hany pengambil gambar dan penayang gambar ini sahaj yg tahu.

Tapi apa pun kat situ byk sngt perkara yg salah dari baik. Pertama kenapa artis ini ada di majlis sambutan yang sah-sah haram di sisi agama. Kedua kenapa dia nak cium ngan lelaki itu di khalayak ramai di majlis tersebut adakah kerana sudah mabuk atau di pengaruhi oleh sesuatu. Ketiga Knp lah org yg ambil gambar ni nk siarkan gambar cium dia, siar lah gambar yg senonoh sikit lagi faedah, ni lain tak bukan nak cari publisiti murahlah dengan menjual gambar artis untuk menaikkan nama sendiri.

Namun yg pasti identiti artis wanita ini masih tidak di ketahui dan dirahsiakan. Namun siapa yg ada pada majlis tersebut yg tahu apa sebenar terjadi. Semua pihak yg terlibat dalam gosip ini bersalah dan saja cari dosa kering termasuk lah penulis gosip mcm aku heheheheh.. Ok lah chow bye...

0 comments: