Dato Siti Bertudung Litup Penuh Menjelang 34 Tahun | Dunia Penuh Gosip

Dato Siti Bertudung Litup Penuh Menjelang 34 Tahun

Tahniah kepada artis no 1 negara ini apabila beliau terus di ingati peminat beliau yg ramai dan berjuta seluruh Malaysia, Indonesia dan Singapura. Berita gembira ini di tunggu ramai peminat dan juga penyokong nyanyian beliau daripada zaman remaja sehingga sekrang ini. Perubahan demi perubahan di lakukan namun plantun lagu 'Aku Cinta Padamu' ini tidak pernah mengalah dan terus memberikan yg terbaik pada semua.

Akhirnya menjelang ulang tahun kelahiran beliau yg ke 34 baru2 ini Dato Siti telah pun bertudung litup penuh. Ini semua berkat doa daripad peminat yg mahu artis putih gebu ini terus berhijrah ke arah yg lebih baik. Daripada gambar yg telah di kongiskan oleh kakak ipar beliau merangkap pengurus beliau sendiri siti telah mengenakan tudung penuh dengan ayu dan comel sekali. Tatapi gambar yg sempat di ambil daripada Facebook kakak ipar Dato Siti yg telah si muat turun pada sambutan harijadi beliau baru2 ini.


Moga ia terus berkekalan dan terus menjadi ketetapan kepada artis yang di cintai peminat beliau. Walaupun Dato Siti kurang kelihatan di media dan kaca TV namun kelibat dan kelincahan beliau di pentas di nanti peminat untuk membuat come back setelah berhijrah ini. Tgh tunggu project baru Dato Siti untuk album Inggeris penuh kedua Insyallah bakal lebih hebat dan meletop lepas ini. Tahniah buat Dato moga bahagia di samping suami tersayang dan juga bakal menimang cahaya mata setelah berhijrah ini.

1 ulasan:

 1. Connectify: Teknologi perisian tentera kini untuk pengguna bagi perkongsian internet. Sebagai contoh katakan rakan sebilik anda mempunyai komputer riba yang disambung ke talian internet manakala komputer riba atau tablet anda tidak mempunyai sambungan internet, maka perisian inilah yang anda perlukan. Baca selanjutnya...  Pengasas Blackberry hilang jawatan kerana para pelabur. Jawatan Ketua Pegawai Eksekutif(CEO) yang disandang bersama oleh Mike Lazaridis dan Jim Balsillie kini terpaksa akur dengan tekanan dari para pelabur syarikat mereka untuk melepaskan jawatan mereka. Walaupun mereka berdua bersama sama adalah pengasas bersusah payah membangunkan syarikat ini pada awalnya tetapi mereka terpaksa melepaskan jawatan tersebut kepada Thorsten Heins. Keputusan itu sekali gus menamatkan perkongsian kepimpinan selama dua dekad oleh Mike Lazaridis dan Jim Balsillie yang juga pengasas syarikat telekomunikasi itu selepas bergelut untuk bersaing dengan Apple dan Google.
  Baca selanjutnya...  Ketua Pegawai Eksekutif(CEO) Teknologi Maklumat Terteruk: Terdapat beberapa individu yang disenaraikan oleh readwriteweb.com di antara ketua pegawai eksekutif(CEO) yang paling teruk bagi peneraju industri teknologi maklumat.Baca selanjutnya...  Telefon pintar berteknologi Android kini turut sama 'berperang' di medan peperangan untuk membantu tentera dengan mengenal pasti lokasi laluan & pasukan yang lain serta membantu membina taktikal sistem pertahanan pasukan. Pihak tentera Amerika Syarikat telah melancarkan versi terbaru prototaip yang diberi nama Army Software Marketplace iaitu sebuah laman web yang menyediakan muat turun aplikasi perisian bagi peranti yang telah disahkan di dalam rangkaian tentera. Baca selanjutnya...  Telefon pintar Sony Ericsson Xperia tawarkan kapasiti 50GB simpanan secara percuma. Pihak Sony Ericsson telah melancarkan promosi bagi pemilik Xperia yakni ruang simpanan berkapasiti sebanyak 50GB secara percuma berasaskan teknologi cloud storage.Baca selanjutnya...  Syarikat pengeluar BlackBerry, Research In Motion (RIM) mengalami masalah kegagalan servis yang serius dalam sejarah iaitu kegagalan titik tunggal atau istilah 'single point of failure' yang disebabkan oleh bencana alam di beberapa negara bebaru ini. Baca selanjutnya...  SINGAPURA (AFP) - Rekrut baru bagi pertahanan tentera Singapura di mana tentera udara & tentera laut akan mendapat senjata baru selain senjata api iaitu iPad. Anggota tentera boleh mengunakan kamera terbina dalam Ipad tersebut untuk mengambil foto & klip video di tempat kerja dan memuat naik ke portal dalam talian Angkatan Bersenjata Singapura(SAF), LEARNet. Anggota tentera juga boleh menggunakan bahan media seperti foto dan video untuk melaksanakan penilaian selepas latihan atau misi.Baca selanjutnya...

  BalasPadam