Aksi Abang Beduk Pencetus Ummah Cukup Berahi | Dunia Penuh Gosip

Aksi Abang Beduk Pencetus Ummah Cukup Berahi

Ramai org meminati program realiti Pencetus Ummah di Astro Oasis yg telah memasuki musim ke 2 tahun ini. Membariskan 10 peserta yg menunjukkan bakat ceramah dan motivator di atas pentas berunsurkan keagamaan. Program yg di acarakan oleh Fizo Omar ini pasti akan mendapat sambutan hebat setiap musim kerana kelainan konsep yg di ketengahkan.


Begitu juga seorang watak yg tidak berapa menyerlah tapi funsi beliau sagt2 begitu berguna dalam prgoram Pencetus Ummah ini. Itu lah watak Abang Beduk yg selalu di sebut2 oleh penyampai setiap kali memulakan persembahan. Peranan utama Abang beduk adalah penentu masa untuk setiap peserta dan peralihan segement dalam program itu.


Walaupun kita nampak sikit tapi Abang Beduk selalu mendapat perhatian bukan sahaja peranannya tapi penampilannya yg sentiasa kemas dan bergaya. Sebagai seorang yg tampil gagah pekasa sebagai pengetuk Beduk, watak Abang Beduk perlu kepada seorang lelaki yg bebadan sasa dan bergaya. Itulah watak yg di pegang oleh John Chisel nama samarannya. Beliau juga boleh di ketegorikan sebagai lelaki Spornoseksual kerana suka bergambar dengan aksi tubuh yg menarik.Anak kelahiran Pulau Langkawi Kedah ini mula bergiat aktif dalam dunia senia melalui program modeling. Bagi merealisasikan impian menjadi modeling penjagaan tubuh badan dan penampilan adalah penting, sebab itu beliau telah aktif bermain gym bagi mendapat susuk tubuh menarik. Hasilnya beliau telah layak untuk menyertai pertandingan Pencari Lelaki Maskulin untuk edisi 2013/2014.

 


Siapa Abang Beduk jom kita baca sedikit profile beliau :-

Nama Glamor : Nazri John Harun
Nama Facebook : John Chisel
Tempat lahir : Langkawi Kedah
Status : Bujang
Hobi : Aesthetic Fitness Lifestyle
Facebook : https://www.facebook.com/chiselbrah
Instagram : http://instagram.com/john_chisel
Abang beduk juga pernah menjadi pelakon dan melakonkan watak untuk beberapa drama dan juga tv komersial. Kalau anda perasan lah memang biasa tgk muka Abang Beduk ini di tv salah satu drama lakonan beliau iaitu "Haji Tak Mabrur". Sapa minat and stacker boleh contact Abang Beduk di facebook beliau. Kini beliau telah ada Fan Group di facebook ok.
0 comments: