Kehamilan Dato Siti Nurhaliza Bukan Rahsia Lagi | Dunia Penuh Gosip

Kehamilan Dato Siti Nurhaliza Bukan Rahsia Lagi

Inilah berita yang paling di nantikan seluruh rakyat Malaysia bahkan juga peminat beliau di serata nusantara ini. Sapa tak suka jika berita gembira seperti ini yang di tunggu sejak dari tahun 2006 perkahwinan Dato Siti dan Dato K. Ia adalah pasangan paling meriah di raikan pada tahun itu yang di gelar Wedding of The Year. Saban tahun di asak dengan soalan bila mahu menimang cahaya mata Dato Siti bijak menangkis segalanya.


Namun tahun 2015 segala bukan lagi rahsia setelah di sahkan bahawa Dato Siti mengandung dan kini usia kandungan telah memasuki bulan ke 2. Segala mula di hidu oleh media apabila beliau mengupload gambar kurman dan susu kambing di Instagram. Ia menjadi viral dengan semua orang memperkatakan isu kehamilan Dato Siti, dan beliau masih tidak lagi berkata apa2 bila di ajukan soalan berkaitan isu ini.


Namun kini semua akhbar telah mengeluarkan kenyataan daripada sumber terdekat dan juga keluarga Dato Siti tentang kehamilan beliau. Menurut sumber dan akhbar mereka mendapat sumber dari keluarga yang siti telah masuk bulan kedua kehamilan. Ia adalah satu berita yang sangat2 menggembirakan buat seluruh peminat yang menantikan saat ini.


Masih belum ada pengesahan daripada tuan punya badan mahupun suaminya Dato K. Apa pun semua pihak terus memberikan ucapan tahniah dan mendoakan kesejahteraan Dato Siti dan kandungannya. Di jangkana akan melahirkan pada bulan Jun 2016 nanti apakah riaksi peminat. Bagaimanakan rupa anak yang dilahirkan. Adakah akan ada liputan rasmi kelahiran anak artis No 1 di Malaysia ini. Sama2 kita doakan terbaik buat beliau dan sihat sehingga kelahiran nanti.
0 comments: