Gempak Superstar 10 Pelakon Hebat Bakal Tampil Sisi Lain Mereka | Dunia Penuh Gosip

Gempak Superstar 10 Pelakon Hebat Bakal Tampil Sisi Lain Mereka

Astro kembali dengan idea baru untuk memberi peluang kepada penyokong siaran mereka melalui program hiburan terbaru mereka. Kali ini lebih unik dan lain daripada yang lain di mana program realiti ini menampilkan 10 orang barisan pelakon hebat tanah air untuk beraksi di atas pentas nyanyian pula. Mereka semua berbakat dalam lakonan adakan mereka juga berbakat dalam bidang nyanyian. 


10 barisan pelakon itu adalah 5 orang pelakon wanita iaitu Siti Elizad, Izreen Azminda, Sherry Ibrahim, Tasha Shila dan Raja Ilya. Manakala arisan 5 orang pelakon lelaki pula adalah Nazim Othman, Arja Lee, Ryzal, Siffi Jikan dan Dazrin. Semua ini hebat dalam belakon dan kini cuba nasib dalam pertandingan nyanyian.


Program yang akan berlangsung secara langsung untuk minggu pertama ini pada 10 April ini di saluran Astro Ria dan Ria HD. Anda juga berpeluang untuk menentukan siapa juara dan siapa akan tersingkir setiap minggu melalui undian secara online di www.gempaksuperstar.com.my. Mahkah setiap peserta ditentukan melalui 50 undian anda dan 50 lagi dari juri profesional.

Nak tahu sapa juri tetap dan juri jemputan mereka anda kena saksikan Ahad ini. Tapi agak muskil yang Arja Lee pernah ada single dan juga lagu sendiri boleh masuk adakah aci kepada peserta lain yang tiada pengalaman profesional menyanyi. Tapi masing2 ada strategi sendiri untuk berjaya dalam pertandingan ini sama2 kita saksikan nanti.
 

0 comments: