Pesembahan Istimewa Usher di FORMULA 1 PETRONAS MALAYSIA GRAND PRIX 2016 | Dunia Penuh Gosip

Pesembahan Istimewa Usher di FORMULA 1 PETRONAS MALAYSIA GRAND PRIX 2016

Sepang International Circuit (SIC) menampilkan persembahan istimewa artis antarabangsa Usher dengan konsert selepas perlumbaan di FORMULA 1 PETRONAS MALAYSIA GRAND PRIX 2016 pada 30 September - 2 Oktober 2016. Sebagai pemenang anugerah Multi-Grammy singer- penulis lagu Usher akan membuat persembahan pada edisi ke-18 Konsert F1 menarik selepas perlumbaan yang pasti untuk keseronokan peminat.

 

"Peminat Motorsports di Grand Prix F1 Malaysia harapkan hiburan bertaraf dunia untuk mengikuti persembahan menguasai di landasan yang di utama perlumbaan empat roda di dunia. Tahun ini, kami gembira untuk membawa peminat prestasi magnet oleh salah seorang artis yang paling laris dalam sejarah muzik Amerika. Pada tahun 2010, 10,000 peminat Usher di Malaysia mempunyai peluang untuk menangkap bintang kegemaran mereka bersama-sama, jadi jangan lepaskan peluang anda tahun ini. Kami juga memohon kepada semua pihak berkuasa berkaitan bagi permit yang diperlukan, "kata SIC Ketua Pegawai Eksekutif Dato 'Razlan Razali.

Setelah menjual lebih 65 juta album di seluruh dunia, Usher telah dinamakan sebagai salah satu artis yang paling laris dalam sejarah muzik Amerika oleh Persatuan Industri Rakaman Amerika. Billboard juga telah menamakan dia artis yang paling berjaya di kedua dekad 20-an, dengan kerjaya yang memacu beliau 2004 album 'Confessions’ kedudukan sebagai album solo atas dekad itu. The artis berbakat telah mencapai sembilan Billboard Hot 100 # 1 hits dan 18 Hot 100 Top 10 perseorangan seperti 'You Got It Bad' dan 'OMG'. Tahun ini, kerjasama dengan Malaysia sendiri penyanyi-penulis lagu Yuna dihasilkan 'Crush' trek hit, yang memuncak pada ke-39 di Billboard Top 100 carta.

 

Usher adalah salah satu bintang yang paling besar yang dibawa oleh SIC untuk Konsert F1 selepas Race. Beliau menyertai bintang antarabangsa yang lain yang telah dinyalakan peringkat selepas Grand Prix F1 di Sepang pada tahun-tahun kebelakangan ini, seperti artis K-pop 'Generation dan SHINee, muzik tarian artis Calvin Harris dan kumpulan rock Guns N' Roses Girls. Dengan satu tiket perlumbaan, peminat bukan sahaja dapat menangkap pemandu F1 yang terbaik di dunia dalam hidup tindakan, tetapi juga menikmati perbuatan antarabangsa terkemuka yang merayu kepada pelbagai citarasa muzik. 

Peminat Usher juga boleh mengambil kesempatan daripada ciri-ciri baru pada perlumbaan tahun ini! Buat pertama kalinya, SIC memperkenalkan Star berdiri, zon tempat duduk khas yang terletak di kawasan B Hillstand yang membolehkan tontonan pemegang tiket keutamaan konsert dan pemandangan indah litar semasa perlumbaan. Dalam tahun-tahun sebelumnya, konsert F1 selepas Race telah diadakan di Helipad, tetapi tahun ini, SIC menawarkan peminat pengalaman menonton yang tiada tandingan tindakan pada landasan yang betul dan di atas pentas. Untuk menawarkan lebih banyak kemudahan untuk Star berdiri pemegang tiket, akan ada trak makanan ditubuhkan di kawasan Bintang Stand, di samping kemudahan lain.

 

Dapatkan tiket anda bermula dari RM183.38 untuk orang dewasa atau separuh harga untuk kanak-kanak - pada RM93.28. Anda juga boleh memilih pakej yang datang dengan barangan eksklusif - semua hanya RM225.78. Semua pemegang tiket Grand Prix F1 Malaysia layak untuk menonton konsert selepas perlumbaan pada 2 Oktober 2016. Semua pemegang tiket juga akan dapat menikmati semua aktiviti di litar itu, termasuk aktiviti keluarga bertemakan seperti pengalaman Xtrack dan membeli-belah dari berpuluh-puluh vendor di litar semasa perlumbaan hujung minggu. Ini jenama tiket baru yang menggabungkan yang terbaik daripada perlumbaan F1 dengan akses yang baik untuk hiburan bertaraf dunia daripada bintang muzik terkenal dan keriangan keluarga bertemakan dijangka hit, jadi pastikan untuk merebut anda hari ini!

Tiket boleh didapati dalam talian di laman web SIC www.sepangcircuit.com, melalui telefon melalui HOTLINE TIKET di + 603-8778 2222 atau di litar itu sendiri. Menjejaki aktiviti terkini SIC di laman web mereka atau laman Facebook mereka di https://www.facebook.com/sepanginternationalcircuit.


0 comments: