Tersebar Gambar Bogel Mirip Fizie HotFM Di Media Sosial | Dunia Penuh Gosip

Tersebar Gambar Bogel Mirip Fizie HotFM Di Media Sosial

Kecoh lagi gambar-gambar bogel artis Malaysia. Sebelum ini gambar artis lelaki dan wanita yang di katakan mengjalin hubungan sulit tersebar meluas dalam social media. Tempias itu juga turut dirasai oleh penyampai radio HotFM iaitu Fizie.


Ini apabila tersebar dalah laman Tumblr gambar seorang lelaki yang mirip wajahnya dalam keadaan bogel. Ramai netizen mula memperkatakan tentang kesahihan gambar itu.

Sehingga akhirnya Fizie membuat keyataan menafikan yang gambar tersebar itu adalah gambarnya. Fizie juga turut membuat laporan polis dan SKMM untuk membersihkan namanya daripada isu tersebut.

Kalau sekali tengok gambar tu ada iras-iras muka penyampai tersebut tapi kalau tengok lama-lama tak ada gaya pun. Mungkin pelanduk dua serupa atau mereka yang membuat super impose pada gambar tersebut.


Perkara ini pernah berlaku dulu kepada penyampai radio AG sebelum ini dimana tersebar satu gambar lelaki bogel yang dikatakan mirip sepertinya. Kalau betul kita tak buat jangan risau kan kebenaran pasti akan terbongkar jua.
0 comments: