VITAGEN Lancar Peraduan Akademi Fantasia 'Red Carpet Experience' Dengan GIANT dan MYDIN | Dunia Penuh Gosip

VITAGEN Lancar Peraduan Akademi Fantasia 'Red Carpet Experience' Dengan GIANT dan MYDIN

VITAGEN minuman susu kultur No. 1 di Malaysia, adalah penaja bersama musim ke-13 Akademi Fantasia, AF 2016. VITAGEN kini bekerjasama dengan supermarket Giant & MYDIN untuk membawa pelanggan mereka 'Pengalaman Red Carpet' VITAGEN Akademi Fantasia.


VITAGEN Akademi Fantasia 'Pengalaman Red Carpet' adalah sekali dalam pengalaman seumur hidup di mana dua pemenang bertuah, masing-masing satu dari Giant & MYDIN, dan rakan-rakan mereka akan dapat menghadiri AF Finale sebagai tetamu VIP, berjalan di permaidani merah semasa ketibaan, dan menikmati 'Meet & Greet' eksklusif dengan khas photo-peluang dengan pemenang AF2016 pada sidang akhbar selepas konsert. Lebih bukti bahawa berikutan naluri usus anda untuk VITAGEN, benar-benar tidak membayar!

Hadiah pengalaman glamor adalah ganjaran untuk peminum VITAGEN lama, yang juga pelanggan setia Giant & MYDIN. Pertandingan, yang berlangsung dari 15 Ogos hingga 25 September 2016 bertujuan untuk mencari pencinta VITAGEN yang paling berbakat dan kreatif dari kedua-dua peruncit, kerana mereka tali pinggang daripada versi mereka lagu Akademi Fantasia 'Menuju Puncak' dengan lirik disesuaikan, semua semasa menggunakan botol VITAGEN mereka sebagai mikrofon.


Untuk mengambil bahagian, peminat VITAGEN dan Akademi Fantasia, perlu untuk menuju ke Giant atau MYDIN terdekat mereka dan membeli dua jalur minuman usus yang sihat kegemaran mereka, merakamkan aktiviti menyanyi korus, dan menyiarkan video tersebut ke Facebook sama ada mereka, atau akaun-akaun Instagram dengan hashtags #VITAGENAF2016 dan memuat #GIANT atau #MYDIN untuk menunjukkan di mana mereka membuat pembelian mereka. Butiran pertandingan boleh didapati di www.facebook.com/VITAGENMalaysia.

VITAGEN adalah memperjuangkan Baik Gut Kesedaran Kesihatan, menggalakkan usus yang sihat melalui pendekatan lima langkah pengambilan minuman susu kultur aktif secara langsung, berjalan sekurang-kurangnya 30 minit setiap hari, mengambil 3-5 hidangan serat daripada buah-buahan dan sayur-sayuran, tidur yang cukup sekurang-kurangnya tujuh hingga lapan jam sehari dan mengambil masa untuk berehat. 


Pelanggan Giant adalah pengikut setia Akademi Fantasia, pertandingan Pengalaman VITAGEN Red Carpet akan memberikan mereka peluang untuk menjadi tetamu VIP pada pameran akhir Akademi Fantasia. Terima kasih kepada Vitagen untuk membuat ini mungkin untuk pelanggan kreatif kami. Jadi, ingat untuk menggunakan #giant hashtag apabila anda menyerahkan lagu anda 'Menuju Puncak'.

Mereka yang berminat boleh melawat https://www.facebook.com/VITAGENMalaysia untuk maklumat lanjut Untuk maklumat lanjut mengenai kempen Kesedaran Kesihatan Gut Baik, kepala di atas untuk www.vitagen.com.my atau menjadi peminat VITAGEN Malaysia untuk mengikuti usus kesihatan dan kecergasan -sy peserta AF2016 ini kegemaran anda.

0 comments: