Tahniah Neelofa Telah Dirisik PU Riz | Dunia Penuh Gosip

Tahniah Neelofa Telah Dirisik PU Riz

Alhamdulillah berkat doa semua peminat dan juga mereka yang sentiada menyokong selebriti dan usahawan ternama, Neelofa hari ini menerima kunjungan keluarga PU Riz. Kunjungan itu adalah bagi acara merisik. Majlis yang diadakan secara sederhana itu hanya dihadiri oleh keluarga terdekat pasangan berkenaan.Neelofa yang baru-baru ini membuat keputusan untuk berniqab menerima sebentuk cincin sebagai tanda dia sudah disunting. Neelofa dan PU Riz juga difahamkan bakal disatukan sebagai suami isteri pada penghujung Mac 2021.

Keluarga kedua-dua pihak juga menyerahkan kepada Neelofa dan PU Riz untuk menentukan perancangan perkahwinan mereka termasuk jumlah hantaran.Hubungan akrab Neelofa atau nama sebenarnya Neelofa Mohd Noor, 31, dan PU Riz atau Muhammad Haris Mohd Ismail, 25, dihidu oleh media sejak beberapa bulan kebelakangan ini.


Kedua-dua mereka sering dilihat bekerjasama dalam pelbagai program keagamaan selain aktif dalam kerja-kerja kebajikan Pertubuhan Kasih Neelofa yang diasaskan selebriti wanita yang mempunyai lapan juta pengikut di akaun Instagram. PU Riz merupakan salah seorang peserta program Pencetus Ummah pada 2016 dan merupakan seorang pendakwah bebas serta pelakon. Kami semua mendoakan kebahagiaan dan juga niat murni untuk mendirikan majdis dipermudahkan Aminnn.


0 comments: