Kali Ini Benar Bukan Lakonan Atau Gimik Janna Nick Sah Bergelar Isteri Dini Schatzman | Dunia Penuh Gosip

Kali Ini Benar Bukan Lakonan Atau Gimik Janna Nick Sah Bergelar Isteri Dini Schatzman

Macam tonton dalam salah satu babak drama pulak. Tapi kali ini kahwin betul-betul bukan lagi gimik atau lakonan mereka. Pelakon Janna Nick sah menjadi isteri kepada aktor Dini Schatzmann dalam majlis pernikahan yang diadakan di sebuah masjid di Langkawi, kira-kira pukul 8.35 pagi, Sabtu.Majlis ringkas dan serba indah yang berlangsung di Masjid Aisyah, Dini turut menyerahkan mas kahwin RM2,703 kepada Janna dan seutas rantai emas. Jumlah mas kahwin tersebut adalah simbolik tarikh perkenalan mereka pada 27 Mac 2019.

Sebelum itu pasangan ini memadamkan gambar mereka berdua dalam akaun sosial media menjadi tanda tanya kepada semua peminat. Juga bergambar bersama pasangan ini pada Hari Raya yang lalu menguatkan lagi tentang gosip ini.Majlis yang mendapat sentuhan rekaan The Calla itu dihadiri oleh ahli keluarga, rakan selebriti dan sahabat karib pasangan dua sejoli tersebut. Antara rakan artis yang hadir ke majlis tersebut adalah Izzue Islam, Nora Danish, Ain Edruce, Puteri Sarah Liyana, Nadia Brian, Mawar Rashid, Dayah Bakar dan ramai lagi.

Pasangan tersebut seterusnya diraikan dalam sebuah majlis resepsi yang berlangsung di sebuah resort terkemuka di Langkawi. Malam tadi berlangsung majlis doa selamat dan bacaan yassin yang turut dihadiri penceramah, Ustaz Wadi Annuar dan rakan-rakan artis serta ahli keluarga kedua-dua belah mempelai.Pada sekitar Februari lalu, Dini memaklumkan bakal mengumumkan satu berita besar berkaitan hal peribadi yang turut berkait rapat dengan Janna dalam masa terdekat. Malah sebelum ini juga terdapat khabar angin mendakwa pasangan itu bakal bernikah di Langkawi pada 10 Jun dan memilih resort mewah di Pantai Cenang, Langkawi sebagai lokasi hari bahagia mereka.

Apa pun tahniah Janna dan Dini moga terus bahagia hingga ke anak cucu dan dapat anak yang comel dan ramai.
0 comments: