Ayai Illusi Juara Gegar Vaganza Bintang Kembali Menyengat | Dunia Penuh Gosip

Ayai Illusi Juara Gegar Vaganza Bintang Kembali Menyengat

Itulah dia penangan artis vateran dan org otai ini semua masih mampu memberi saingan kepada artis2 baru yg ada sekarang. Itu tandanya kalau anda tidak pandai membawa diri anda akan terus di tenggelami oleh artis2 lama ini.  Itu yg di buktikan melalui program Gegar Vaganza melalui Astro Ria dan Astro Maya HD. Setelah 7 minggu 12 peserta bersaing hingga akhir malam semalam terbukti mereka masih menyengat.


Ayai kumpulan Illusi telah membukti usia bukan penghalang dan bakat yg ada adalah segalanya. Ayai di nobatkan sebagai juara Gegar Vaganza 2014. Beliau berjaya membawa pulang wang tunai RM100 ribu, trofi dan juga membuat single album bersama Astro. Wow memang hebat tenyata Ayai masih mempunyai peminat di Malaysia. Saya pun suka suara Ayai yg serak2 basah dan menyanyikan lagu Jangan Kau Rayu & Semangat Lamin memang memukau.


Tahniah juga kepada pemenang kedua milik Haleeda yg mempunyai kekuatan tersendiri. Haleeda membawa pulang wang tunai RM50 ribu bersama trofi. Manakala tempat ketiga di menangi oleh Mamat Exist bersama memenagi hadiah persembahan terbaik hasil dari undian penonton melalui SMS.  


Tempat ke empat pula di menangi oleh Rahmat Mega dan tempat ke lima Ifa Raziah dan tempat ke enam Fazli Zainal. Tahniah buat semua pemenang persembahan memang hebat mlm tadi memukau dengan gaya persembahan tersendiri. Astro berjaya membawa kembali artis2 lama ini ke medan persembahan pentas termasuk artis yg buat persembahan pada mlm tersebut iaitu Amelina yg telah 15 tahun menyepi kini kembali. Tahniah kepada semua....


0 comments: