Hartanah BOUSTEAD Menganjurkan Kempen Raya Bonanza Hingga 30 September Kerana Sambutan Luar Biasa | Dunia Penuh Gosip

Hartanah BOUSTEAD Menganjurkan Kempen Raya Bonanza Hingga 30 September Kerana Sambutan Luar Biasa

Kerana sambutan yang luar biasa, pemaju hartanah Boustead Properties Berhad (Boustead Properties), telah memperluaskan Kempen Raya Bonanza untuk mendorong keputusan untuk membeli rumah baru di satu tetapi tiga hartanahnya, yang merangkumi Mutiara Hills di Semenyih, Selangor; One Cochrane Residences di Kuala Lumpur; dan Mutiara Rini di Skudai, Johor. Pembangunnya memberikan Proton 1.5T TGDI Flagship X50 SUV, wang tunai, dan hadiah menarik lain sebagai sebahagian daripada kempen yang sedang berlangsung yang berakhir pada 30 September 2021.Pemangku Ketua Pemasaran dan Penjualan Boustead Properties, Rozita Binti A. Ghani, mengatakan, “Membeli rumah baru merupakan bab baru dan mulai baru bagi banyak orang. Kami berhasrat untuk membantu sesama rakyat Malaysia merealisasikan impian mereka untuk memiliki kediaman melalui kempen kami yang memberikan satu lagi alasan untuk melabur dalam harta tanah dari Boustead Properties yang menyediakan reka bentuk yang baik, berpatutan serta pelbagai pilihan ruang kreatif, tetapi juga pilihan lokasi , dari pusat bandar yang sibuk ke persekitaran semula jadi yang lebih tenang."

Kempen Raya Bonanza menawarkan tiga promosi yang tidak dapat ditolak oleh rakyat Malaysia, bermula dengan Mutiara Hills, di mana pembeli boleh menempah rumah impian mereka dengan hanya deposit RM1,000 untuk masa yang terhad sahaja. Promosi mengejutkan juga menanti bakal pembeli ketika mereka mengunjungi Galeri Jualan Mutiara Hills di Semenyih, yang terletak di sebelah University of Nottingham UK, Kampus Malaysia.Bagi pembeli yang berminat untuk memiliki sebuah kondominium di tengah-tengah Kuala Lumpur, tidak jauh dari One Cochrane Residences (OCR), yang berlokasi strategik di Jalan Cochrane, berdekatan dengan MyTown Shopping Mall dan IKEA. Dengan Cabutan Bertuah OCR “Menang Bergaya”, hadiah termasuk SUV 1.5T TGDI Flagship Proton X50, penginapan hotel di Hotel Royale Chulan Cherating pemenang anugerah, dan Baucar BHPetrol bernilai RM500 sudah siap! Pelanggan yang membeli antara 1 April dan 30 Jun 2021, dengan cap SPA sebelum 30 September 2021, boleh mengambil bahagian dalam cabutan bertuah yang akan berlangsung pada suku terakhir 2021.

Di Skudai, Johor, sebarang pembelian rumah di Mutiara Rini yang dibuat antara 1 April hingga 30 Jun 2021, akan layak mendapat Duit Raya bernilai RM5,000 tunai (dengan terma dan syarat) sekiranya SPA dicop sebelum 31 Ogos , 2021.

Rozita menambah, "Pilihan gaya hidup hari ini mencerminkan perubahan lingkungan kita yang mempengaruhi bagaimana kita bekerja, hidup, dan bermain seperti sebelumnya. Orang menyesuaikan diri dan mencari kediaman yang paling penting dengan keperluan semasa mereka sementara membuat pemeriksaan masa depan melalui ekosistem pintar. Dengan Boustead Properties, seseorang dapat memastikan harta benda berkualiti tinggi dengan harga yang tepat, yang nilainya akan bertahan dalam ujian waktu."

Pembeli rumah yang berminat boleh melayari https://tinyurl.com/Bonanza-Raya-2021 untuk mendaftar dan mendapatkan perincian mengenai Kempen Raya Bonanza yang menarik.


0 comments: