Tahniah Juara Hero Dewi Remaja 2023 Mierul Dan Nurel | Dunia Penuh Gosip

Tahniah Juara Hero Dewi Remaja 2023 Mierul Dan Nurel

Selepas bersaing sengit selama lapan minggu bagi membuktikan kemampuan untuk bergelar anak seni, akhirnya fanalis Aiman Ameer dinobatkan selaku Juara Hero Remaja 2023 manakala Juara Dewi Remaja 2023 pula disandang oleh finalis Nurel Bahrin.Kemenangan tersebut sekali gus membolehkan Aiman dan Nurel membawa pulang hadiah utama berupa wang tunai berhumlah RM10,000 setiap seorang dan trofi.

Malah, Nurel turut menerima mahkota Dewi Remaja yang telah diserahkan oleh juara edisi terdahulu yang juga merupakan pelakon, Tracie Sinidol.

Manakala selempang Hero Remaja 2023 milik pula disarungkan oleh Juara Hero Remaja 2021, Mierul Aiman.Naib juara Hero dan Dewi Remaja 2023 pula telah disandang oleh finalis Fitri Farok dan Arabella. Kedua-dua mereka menerima hadiah wang tunai berjumlah RM7,000 setiap seorang.

Sementara itu, bagi ketegori Hero dan Dewi Inspirasi pula, anugerah tersebut telah dinobatkan kepada finalis Aiman Ameer dan Adrina seterusnya merima hadiah berupa kontrak bernilai RM20,000 tajaan, Yaya Empire.

Kategori HeroDewi favourite pula jatuh kepada finalis Razin Qidran dan Nurel Bahrin. Anugerah ini telah diberikan kepada finalis yang mendapat undian tertinggi daripda peminat sepanjang lapan minggu.
0 comments: